Představujeme Vám Pomněnku. Škola tak trochu jinak. Škola, kam děti rády chodí, kde se společně učí projektově, životem, ve spolupráci s rodiči. Škola, kde objevují sami sebe a kde také mohou být sami sebou. Každý je jedinečný… respektujeme individuální tempo… Několik dní ve škole strávila Lucie Žilkayová, které děkujeme za následující video.

 

 

Máte podobnou představu o škole? Chcete ji dopřát i svému dítěti? A také sobě? Domluvte se schůzku s koordinátorkou Mgr. Markétou šobáňovou (tel.: 604 522 581, mail: rcvk@seznam.cz), navštivte nás i s Vaším dítětem.

Školu si můžete společně užít, ne ji jen nějak přežít!

takto mluví o naší škole jedna z maminek naší prvňačky:

„Vrběnka a Pomněnka je pro mě místem, kde děti (i dospělí) neztrácejí svou přirozenost a fantazii. Učí se žít ve svobodě a odpovědnosti, jejich osobnost se nepotlačuje, ale rozvíjí. Celé dění kolem Kaštánku je dokladem, že to jde, když se chce :-) Díky!“
Jana Tesařová, Bojkovice

Líbí se Vám, co děláme? Můžete podpořit naši činnost. Jednorázově i pravidelně. Pomůže nám jakákoliv částka. Na každý příspěvek Vám vystavíme darovací smlouvu a svůj příspěvek si můžete odečíst z daní. Např. částka 100 nebo 200 měsíčně nezatíží Váš rozpočet a každý, kdo nás pravidelně podporuje, může využít bonus – 1 noc v době prázdnin v maringotce na Vrběnce a zažít tak nádhernou atmosféru tohoto místa. K tomu Vám dodáme Zábavného průvodce pro rodiny s dětmi, který jsme vydali. Více o průvodci zde.

Účet máme u Fio banky a číslo je: 2501078147/2010

Děkujeme všem za podporu!

Pin It on Pinterest