Luhačovický Boutique hotel RADUN**** již po sedmé v řadě přináší do našeho regionu benefiční divadelní představení Jaroslava Duška a jeho přátel ČTYŘI DOHODY a PÁTÁ DOHODA na motivy stejnojmenných bestsellerů Dona Miguela Ruize. Můžete se těšit na vtipná a zároveň poučná představení, která v podání mistra improvizace Jaroslava Duška jsou vždy něčím jiná. Díky jeho geniální interpretaci ušlechtilých toltéckých myšlenek se obě tato představení stala opravdovou legendou a fenoménem, který na naší divadelní scéně nemá obdoby.

ČTYŘI DOHODY

KDY:  neděle 30. 8. 2020 v 19:30 hodin

KDE:  Uherský Brod, Dům kultury

CENA:  Benefiční vstupné 400 Kč podpoří RC Kaštánek, Speciální ZŠ Čtverka (Uherský Brod) a další konkrétní osoby a projekty našeho regionu.

Čtyři dohody bourající omezující názory, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení. Moudrosti starých toltéků shrnuje ve svých knihách toltécký šaman Don Miguel Ruiz a Jaroslav Dušek jimi vyplňuje dvouhodinové představení s humorem a improvizací.

PÁTÁ DOHODA

KDY:  pondělí 31. 8. 2020 v 19:30 hodin

KDE:  Luhačovice, Městský dům kultury Elektra

CENA:  Benefiční vstupné 400 Kč podpoří RC Kaštánek, Speciální ZŠ Čtverka (Uherský Brod) a další konkrétní osoby a projekty našeho regionu.

Pátá dohoda – svoboda být sám sebou, nás zavádí do hlubší roviny našeho sebeuvědomování a navrací nás k našemu vrozenému pravému já. Toto pokračování Čtyř dohod připomíná největší dar, kterým se můžeme obdarovat: svobodu být sám sebou. Úsměv na tváři jde ruku v ruce s úžasem v obličeji během celého vystoupení. Neustálé střídání těchto elementů je skutečně časté. Připravte se na kvanta nových informací, nových pohledů na svět a vůbec na život.

Rezervace a prodej vstupenek:

Luhačovice – Boutique hotel RADUN, Bílá čtvrť 447, tel.: 577 103 692, e-mail: recepce@hotelradun.cz

Luhačovice – LUHAINFO – Městské turistické a informační centrum, Masarykova 950, tel.: 577 133 980

Uherský Brod – Galerie Panský dům, Kaunicova 77, tel.: 703 177 776

Kontaktní osoba pro média a organizační záležitosti:

Mgr. Marek Nesázal, tel.: 577103692, Bílá čtvrť 447, 76326 Luhačovice, email: marek@nesazal.cz

 

 

Recenze z portálu i-divadlo.cz: 

„Oceňuji výkon pana Jaroslava Duška, který zvládl s lehkostí, nadsázkou, grácií i vtipem různým věkovým skupinám předat tolik hlubokých myšlenek moudrosti starých Toltéků – z knihy Čtyři dohody. Během představení panovala mezi diváky velice silná energie – už dlouho jsem nezažila, že by se diváci na představení tak nasmáli. Zároveň představení nabídne i několik silných momentů k zamyšlení. Příjemná hudební vložka. Můžu jedině doporučit. Bravo, pane Dušku. Vskutku ojedinělý zážitek.“

 

„Nestarnúce, vkusné, videla som dvakrát a vždy niečím iné predstavenie. Chvíľami som sa bavila, chvíľami zamýšľala. Knihu som mala prečítanú, predstavenie ju krásne doplnilo.“

 

„Skvělý výkon pana Jaroslava Duška. Oproti Čtyřem dohodám je to více duchovně abstraktní, ale opět zajímavý zážitek. Můžu doporučit.“

 

„Doporučuji jít nejdřív na 4 dohody, ale není to nutné. I tak geniální.“

Pin It on Pinterest